Alle vacatures

Filter vacatures

Employment

City

Department

Nieuw! Parttime / Fulltime Vakantiebaan

Medewerker Bediening Vlieland

Bediening op Vlieland
strandpaviljoen-t-badhuys-vlieland-terras

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat carrière maken als medewerker bediening bij de leukste horeca outlets van Vlieland. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte Horeca topper. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Lijkt het jou gaaf om in de Horeca nabij het strand te werken bij Strandhotel Seeduyn of in de dorpstraat bij Hotel de Wadden? In een compleet nieuw Strandpaviljoen 't Badhuys op Vlieland, afgelopen zomer benoemd tot beste strandpaviljoen van Nederland! Mijn favoriete dagdeel van een werkdag is het diner. Vanaf 16:00 uur beginnen we met het voorbereiden, dit is als een stilte voor de storm want sinds dat het nieuwe Badhuys is geopend heb ik nog geen avond mee gemaakt waarin we nog niet vol zaten! Gelukkig heb ik altijd genoeg tijd om even een praatje te maken met mijn gasten, die ruimte krijg ik ook en dat maakt het zo leuk. Omdat ik met name in de zomer werk is het altijd lekker warm en zitten gasten buiten, heerlijk is dat want zo sta ik dus ook de hele dag in de zon. Natuurlijk wens ik af en toe dat ik met een glas wijn kan aanschuiven, maar ik weet dat mijn tijd nog komt. Na mijn shift duik ik nog wel eens de zee in als het een warme dag is geweest en doen we vaak met collages een drankje op het strand. Dan vergeet ik altijd dat ik op Vlieland ben om te werken, want wie is nu de hele dag buiten, met zon en zee en kan daar in zijn vrije tijd volledig van profiteren. Natuurlijk is het toch wel een eindje reizen, maar het is het waard, want je gaat het missen, het werk, de gasten, je collega’s en boven al Vlieland! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen in de bediening, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Vlieland. Er zijn ook fulltime mogelijkheden voor langere tijd.

Bekijk vacature
Nieuw! Fulltime Parttime Vakantiebaan

Medewerker Housekeeping Terschelling

op Terschelling
westcord-hotel-schylge-terschelling-superieur-landzijde-kamer-1

Wil jij een seizoen goed verdienen op de waddeneilanden in een gezellige werkkring? Kom werken bij het schoonmaak team van Hotel Schylge op Terschelling. Blinkend schoon en heerlijk fris. Waar jij bent geweest lijkt alles als nieuw. Lakens zo glad als een spiegel, ramen kraakhelder en een vloer waar je van kan eten. ‘Schoon en netjes’ is jouw handelsmerk. Je doet het niet voor minder. Je behandelt onze kamers als je eigen huis en onze gasten als familie. Een mooi opgemaakt bed, schone handdoeken en voldoende toiletartikelen… je zorgt dat het ze aan niets ontbreekt. Als zij naar huis gaan met een glimlach, ga jij dat ook. Een dag als medewerker Housekeeping op het eiland: Je wordt wakker, de zon schijnt door je raam. Je schuift aan bij het ontbijt waar je collega’s al druk de avond van gister aan het nabespreken zijn. Als medewerker Housekeeping mag je al vroeg aan de slag. Tijdens het werken kom je alleen maar toeristen tegen die van hun vakantie genieten, heerlijk! Jij zorgt er voor dat gasten na een vakantie dag weer in een frisse en nette kamer terecht komen. Na een lange maar voldane dienst schuif je aan het eind van de dag aan bij je collega’s bij de sluitborrel. Jullie gaan nog even gezellig de kroeg in of sluiten af met een kampvuur op het strand. Op naar het volgende avontuur! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Terschelling. Er zijn ook fulltime mogelijkheden voor langere tijd.

Bekijk vacature
Nieuw! Parttime / Fulltime Vakantiebaan

medewerker bediening Ameland

op Ameland
restaurant-westcord-hotel-noordsee-ameland

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat carrière maken bij het leukste hotel van Ameland, hotel Noordsee. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Je wordt wakker, de zon schijnt door je raam. Je schuift aan bij het ontbijt waar je collega’s al druk de avond van gister aan het nabespreken zijn. Welke dienst heb jij vandaag? Vraagt een van je collega’s. Jullie hebben dezelfde dienst. ‘oh gezellig dan kunnen we daarna nog een drankje doen!’. Tijdens het werken kom je alleen maar toeristen tegen die van hun vakantie genieten, heerlijk! Na een lange maar voldane dienst schuif je bij je collega’s aan bij de sluitborrel. Jullie gaan nog even gezellig de kroeg in of sluiten af met een kampvuur op het strand. Op naar het volgende avontuur! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Ameland. Er zijn ook fulltime mogelijkheden.  

Bekijk vacature
Nieuw! Parttime / Fulltime Vakantiebaan

Medewerker Bediening Terschelling

Bediening op Terschelling
WestCord-Hotel-Schylge-Terschelling-header

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat carrier in de Horeca maken bij de leukste hotels van Terschelling. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Je wordt wakker, de zon schijnt door je raam. Je schuift aan bij het ontbijt waar je collega’s al druk de avond van gister aan het nabespreken zijn. Welke dienst heb jij vandaag? Vraagt een van je collega’s. Jullie hebben dezelfde dienst. ‘oh gezellig dan kunnen we daarna nog een drankje doen!’. Tijdens het werken kom je alleen maar toeristen tegen die van hun vakantie genieten, heerlijk! Na een lange maar voldane dienst schuif je bij je collega’s aan bij de sluitborrel. Jullie gaan nog even gezellig de kroeg in of sluiten af met een kampvuur op het strand. Op naar het volgende avontuur! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Terschelling. Er zijn ook fulltime mogelijkheden. Aparthotel Boschrijck of Hotel Schylge.  

Bekijk vacature
Nieuw! Stage

Stage F&B Vlieland

Bediening op Vlieland
kunst muziek route vlieland

Stage Strandhotel Seeduyn Als allround F&B stagiair(e)  bij Strandhotel Seeduyn zul je worden ingezet in de verschillende F&B outlets van Strandhotel Seeduyn: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren. Tot jouw taken behoren o.a.  Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.) en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen; Het zorgdragen voor een vlotte & correcte bediening/verzorging binnen de diverse F&B afdelingen;   Stage Strandpaviljoen Het Badhuys Als stagiaire bij Strandpaviljoen Het Badhuys leer jij je te ontwikkelen tot een veelzijdig gastvrouw/gastheer. Tot jouw taken behoren o.a. Ontvangen van gasten; Opnemen van bestellingen en geven van informatie aan gasten; Aanvoeren en serveren van bestellingen; Dekken, klaarmaken en afruimen van tafels; Opruimen/schoonmaken van publieksruimtes en werkruimtes; Assisteren bij de opbouw van, en bedienen tijdens vergaderingen, recepties en partijen; In alle gevallen zorg je voor een tevreden gast waarbij je waar mogelijk zijn of haar verwachtingen probeert te overtreffen.   Spreekt jou één van deze super leuke afwisselende F&B stageplaatsen je  aan, en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Beschik je daarnaast over mensenkennis en humor en ben je gastvrij, reageer dan direct! Geef duidelijk aan welke stageplek je voorkeur heeft; Strandhotel Seeduyn of Strandpaviljoen Het Badhuys. Belangrijk: Dit is een stage, alleen reageren als je een relevante opleiding volgt s.v.p.! Ook vragen wij een minimale stage duur van 10 weken.

Bekijk vacature