Alle vacatures

Filter vacatures

Employment

City

Department

Nieuw! Stage

Stage Duty Management

Management op Terschelling
westcord-hotel-schylge-terschelling

Stage Duty Manager Hotel Schylge   WestCord Hotels is een groeiende hotelketen dat bestaat uit vijftien hotels op unieke locaties. Hotel Schylge is opzoek naar een leuke en enthousiaste Duty manager stagiair. Heb jij altijd al een stage gewild op een unieke locatie? Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben je graag het aanspreekpunt voor de gasten in het hotel? En overtref je graag de verwachtingen van de gasten? Dan is deze stageplek iets voor jou.   Afhankelijk van de duur van je stage is er naast je werkzaamheden ruimte voor afstudeerproject of opdracht.   Je werkzaamheden Hotel Schylge biedt een stage aan waarin je verschillende werkzaamheden gaat doen zoals: Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten Je draagt zorg voor een optimale service Je springt bij waar nodig bijvoorbeeld de Front Office en het ontbijtrestaurant.   Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en leergierigheid Je volgt een relevante opleiding Je bent representatief Je bent gastgericht Je beschikt over mensenkennis en humor Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.   Wat bieden wij jou? Een enthousiast en gezellig team Stagevergoeding Interne kost en inwoning Reiskostenvergoeding op maat Een mooie werkgever op jouw cv Professionele begeleiding Flexibiliteit Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel  Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Bekijk vacature
Nieuw! Leerplaats Stage

Stage Duty Management

Management op Ameland
westcord-hotels_nespresso

Stage Duty Management Hotel Noordsee   WestCord Hotels is een groeiende hotelketen dat bestaat uit vijftien hotels op unieke locaties. Hotel Noordsee is opzoek naar een leuke en enthousiaste Duty management stagiair. Heb jij altijd al een stage gewild op een unieke locatie? Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben je graag het aanspreekpunt voor de gasten in het hotel? En overtref je graag de verwachtingen van de gasten? Dan is deze stageplek iets voor jou.   Afhankelijk van de duur van je stage is er naast je werkzaamheden ruimte voor afstudeerproject of opdracht.   Je werkzaamheden Hotel Noordsee biedt een stage aan waarin je verschillende werkzaamheden gaat doen zoals: Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten Je draagt zorg voor een optimale service Je springt bij waar nodig bijvoorbeeld de Front Office en het ontbijt restaurant.   Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en leergierigheid Je volgt een relevante HBO opleiding Je bent representatief Je bent gastgericht Je beschikt over mensenkennis en humor Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.   Wat bieden wij jou? Een enthousiast en gezellig team Stagevergoeding Interne kost en inwoning Reiskostenvergoeding op maat Een mooie werkgever op jouw cv Professionele begeleiding Flexibiliteit Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachten  Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Bekijk vacature
Nieuw! Fulltime Parttime / Fulltime Vakantiebaan

Medewerker Algemene Dienst

Algemene dienst op Ameland

Baan als Handy Man op Ameland, inclusief kost en inwoning! Een leuke baan in een gezellig bedrijf, op een fantastisch eiland. Wat wil je nog meer? Nou, daar hebben we alvast voor je over nagedacht. Misschien wil jij ook wel: Voor 30 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten. Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt. Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen. Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand. Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Gratis naar Ameland reizen (reiskostenvergoeding). Een leuke baan met gezellige sluitborrels. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder! Dit is namelijk precies wat wij te bieden hebben. In ruil hiervoor zoeken wij leuke mensen die hard willen en kunnen werken, mét plezier!   Wat je precies gaat doen Wat jouw ogen zien of wat je brein bedenkt, maken je twee rechterhanden. Jij bent namelijk een allround specialist. Je signaleert en verhelpt zelf storingen en problemen, maar vindt het ook prima als een ander je aanstuurt. In jouw brooddoos zitten kroonsteentjes, schroeven en knelkoppelingen. En in je laptoptas een hamer, waterpomptang en spanningzoeker. Groene vingers? Die heb je ook! Je bent er namelijk ook voor om de buitenkant van het hotel netjes te houden. Je hebt geen agenda, laat staan een verborgen agenda. Bij jou geldt: wat je ziet, is wat je krijgt. Morgen staat niet in je woordenboek, je kent alleen vandaag. Natuurlijk ben je eigenwijs, anders was je nooit zo goed geworden. Maar je weet ook heel goed wanneer je even je mond moet houden. Leren van een ander, of een collega uit de brand helpen, zit namelijk ook in je karakter.   Waar ga je dit doen Je gaat dit doen in het Westcord Hotel Noordsee, in het dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellige dorpjes, met de nodige kroegen. In de zomer vol toeristen, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Ameland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Bekijk vacature
Nieuw! Leerplaats Stage

Stage Bediening

Bediening op Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij geloven dat horeca is voor iedereen die wil. Hetzelfde geldt voor werken op een eiland. De vraag is dus, wil jij: Voor 30 euro per nacht in elk WestCord Hotel kunnen overnachten? Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen? Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand? Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding)? Een leuke stage waar je veel kunt leren? Wanneer jij al deze vragen met ja hebt beantwoord, lees dan vooral verder! Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke avond en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. Kortom: een echte horecatopper! Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Ook verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie. Wat je precies gaat doen Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als bedieningsmedewerker. Je ontvangt gasten met een glimlach, maakt eventueel een gezellig praatje en begeleidt ze naar hun tafel. Vervolgens mag je bestellingen opnemen, en de bestellingen serveren. Ondertussen help je de collega die haar dienblad laat vallen, je zegt een vaste gast gedag en je maakt een geintje tegen de barman. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij. Het kan voorkomen dat je bij een receptie, een partij of een vergadering moet assisteren. Met een gezellig team de gasten een mooie avond bezorgen, dat is waar het allemaal om draait! Op Vlieland hebben we stagemogelijkheden voor zowel BBL- als BOL-stagiares. Ook hebben wij op Vlieland 2 fantastische hotels met allemaal hun eigen karakter. Zo hebben hebben wij mogelijkheden bij Strandhotel Seeduyn, een hotel direct aan het strand gelegen met een groot en sfeervol restaurant, maar ook bij Hotel de Wadden, een gezellig en eigentijds familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer midden in het dorp. Binnen WestCord bieden wij alle mogelijkheden voor jou om zoveel mogelijk te leren en geweldige tijd te hebben! Kijk op www.westcordculinair.nl voor meer informatie over de restaurants. Wat bieden wij jou? Dagelijks plezier en een onvergetelijke ervaring Stagevergoeding in overleg Interne kost en inwoning Een mooie werkgever op jouw cv Professionele begeleiding Flexibiliteit Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!  

Bekijk vacature
Nieuw! Fulltime

Shiftleader Bediening

Bediening op Vlieland
Shiftleader Bediening

  PITTIG/ENTHOUSIAST/ FLEXIBEL/ VISITEKAARTJE/ SERVICEGERICHT/ TEAMPLAYER Wanneer de zon ondergaat is het strand op zijn mooist. Dit is het ideale uitzicht om te dineren. In strandpaviljoen ’t Badhuys op Vlieland, gelegen op het Noordzeestrand voor WestCord Strandhotel Seeduyn kan de gast genieten van strand, zee en lekker eten in een ongedwongen sfeer. ’t Badhuys is het enige strandpaviljoen op Vlieland en benoemd tot beste strandpaviljoen van Nederland. Bovendien wordt het na de zomer niet afgebroken, dus het hele jaar door kan de gast bij ons terecht! Genieten kan bijvoorbeeld ook van een ontbijt met uitzicht op zee vanaf 10.00 uur ’s ochtends. Wij zijn op zoek naar een Shiftleader bediening met passie voor de horeca. Je bent gastheer/-vrouw en als zodanig verantwoordelijk voor de totale beleving van onze restaurant gasten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel gasten als collega'’s en geeft leiding tijdens de shift en lost eventuele problemen/klachten op. Uiteraard help je ook een handje mee op de vloer in de bediening en zorgt aan het eind van de dienst voor een juiste financiële af-/overdracht. Jij verzorgt de opening en/of sluiting. Heb jij een gastgerichte, assertieve en sociale instelling (ook naar je collega’s), kun je samenwerken binnen een team en weet je van aanpakken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Ga je geen uitdaging uit de weg? Solliciteer dan op deze mooie horeca baan en kans in je horeca carrière!

Bekijk vacature