Alle vacatures

Filter vacatures


Notice: Undefined index: taxonomy in /var/www/vhosts/westcord01.net-ops.nl/westcordhotels.nl/wp-content/themes/westcrew/parts/part-filters-jobs.php on line 12

Employment


Notice: Undefined index: taxonomy in /var/www/vhosts/westcord01.net-ops.nl/westcordhotels.nl/wp-content/themes/westcrew/parts/part-filters-jobs.php on line 12

City

Department

Nieuw! Fulltime

Housekeeping Manager

Housekeeping op Ameland

Housekeeping Manager Ameland Er ontgaat jou werkelijk niets. Gekreukte lakens in een net gereedgemaakte hotelkamer? Niet in jouw dienst! Stof op de gang? Je moet er niet aan denken… Jij stuurt je collega’s in de Housekeeping operationeel aan. En dat doe je met passie en plezier. Leidinggeven en coachen doe jij namelijk niet met een boekje, maar met bezieling. Je bent dan wel de manager, maar je voelt je niet te goed om zelf het voortouw te nemen. Even een kamer stofzuigen of die volle afvalbak legen? Als echte teamspeler doe jij dat gewoon. Jij stáát voor je team en zorgt tegelijk dat jouw team er altijd staat. Planning, verzuim, werving & selectie, functionering… operationeel personeelsbeheer is voor jou geen onbekend terrein. Herken je jezelf in deze omschrijving? Verbind je met het mooiste hotel van Ameland, en kom werken op deze bijzondere plek en in dit unieke hotel!   Wat vragen we bij WestCord Hotels van jou? Een gerichte afgeronde opleiding en kennis van bedrijfsregels, richtlijnen en werking middelen en materialen Je bent gastvrij Je kunt goed plannen en organiseren Je bent goed in het coachen en instrueren van je collega’s In het Engels communiceer jij uitstekend, heb je ook nog kennis van de Duitse taal? Perfect! Leidinggeven en communiceren zijn competenties waarin jij uitblinkt Je bent kwaliteitsgericht.   Wat heeft WestCord Hotels je te bieden?. Interne kost en inwoning Een uitdagende en afwisselde functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelketen Werken op een unieke locatie in een uniek hotel Flexibiliteit Een marktconform salaris ANW-hiaatverzekering en excedentpensioenregeling indien van toepassing Personeelskorting bij overnachting in een van de WestCord Hotels Reiskostenvergoeding indien van toepassing.

Bekijk vacature
Nieuw! Stage

Stage Duty Management Terschelling

Management op Terschelling
westcord-hotel-schylge-terschelling

Stage Duty Manager Hotel Schylge   WestCord Hotels is een groeiende hotelketen dat bestaat uit vijftien hotels op unieke locaties. Hotel Schylge is opzoek naar een leuke en enthousiaste Duty manager stagiair. Heb jij altijd al een stage gewild op een unieke locatie? Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben je graag het aanspreekpunt voor de gasten in het hotel? En overtref je graag de verwachtingen van de gasten? Dan is deze stageplek iets voor jou.   Afhankelijk van de duur van je stage is er naast je werkzaamheden ruimte voor afstudeerproject of opdracht.   Je werkzaamheden Hotel Schylge biedt een stage aan waarin je verschillende werkzaamheden gaat doen zoals: Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten Je draagt zorg voor een optimale service Je springt bij waar nodig bijvoorbeeld de Front Office en het ontbijtrestaurant.   Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en leergierigheid Je volgt een relevante opleiding Je bent representatief Je bent gastgericht Je beschikt over mensenkennis en humor Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.   Wat bieden wij jou? Een enthousiast en gezellig team Stagevergoeding Interne kost en inwoning Reiskostenvergoeding op maat Een mooie werkgever op jouw cv Professionele begeleiding Flexibiliteit Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel  Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Bekijk vacature
Nieuw! Leerplaats Stage

Stage Duty Management Ameland

Management op Ameland
westcord-hotels_nespresso

Stage Duty Management Hotel Noordsee   WestCord Hotels is een groeiende hotelketen dat bestaat uit vijftien hotels op unieke locaties. Hotel Noordsee is opzoek naar een leuke en enthousiaste Duty management stagiair. Heb jij altijd al een stage gewild op een unieke locatie? Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Ben je graag het aanspreekpunt voor de gasten in het hotel? En overtref je graag de verwachtingen van de gasten? Dan is deze stageplek iets voor jou.   Afhankelijk van de duur van je stage is er naast je werkzaamheden ruimte voor afstudeerproject of opdracht.   Je werkzaamheden Hotel Noordsee biedt een stage aan waarin je verschillende werkzaamheden gaat doen zoals: Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten Je draagt zorg voor een optimale service Je springt bij waar nodig bijvoorbeeld de Front Office en het ontbijt restaurant.   Wat vragen wij van jou? Enthousiasme en leergierigheid Je volgt een relevante HBO opleiding Je bent representatief Je bent gastgericht Je beschikt over mensenkennis en humor Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.   Wat bieden wij jou? Een enthousiast en gezellig team Stagevergoeding Interne kost en inwoning Reiskostenvergoeding op maat Een mooie werkgever op jouw cv Professionele begeleiding Flexibiliteit Voor €25,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachten  Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Bekijk vacature
Nieuw! Parttime / Fulltime Vakantiebaan

medewerker bediening Ameland

op Ameland
restaurant-westcord-hotel-noordsee-ameland

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat carrière maken bij het leukste hotel van Ameland, hotel Noordsee. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Je wordt wakker, de zon schijnt door je raam. Je schuift aan bij het ontbijt waar je collega’s al druk de avond van gister aan het nabespreken zijn. Welke dienst heb jij vandaag? Vraagt een van je collega’s. Jullie hebben dezelfde dienst. ‘oh gezellig dan kunnen we daarna nog een drankje doen!’. Tijdens het werken kom je alleen maar toeristen tegen die van hun vakantie genieten, heerlijk! Na een lange maar voldane dienst schuif je bij je collega’s aan bij de sluitborrel. Jullie gaan nog even gezellig de kroeg in of sluiten af met een kampvuur op het strand. Op naar het volgende avontuur! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Ameland. Er zijn ook fulltime mogelijkheden.  

Bekijk vacature
Nieuw! Parttime / Fulltime Vakantiebaan

Medewerker Bediening Terschelling

Bediening op Terschelling
WestCord-Hotel-Schylge-Terschelling-header

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat carrier in de Horeca maken bij de leukste hotels van Terschelling. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Je wordt wakker, de zon schijnt door je raam. Je schuift aan bij het ontbijt waar je collega’s al druk de avond van gister aan het nabespreken zijn. Welke dienst heb jij vandaag? Vraagt een van je collega’s. Jullie hebben dezelfde dienst. ‘oh gezellig dan kunnen we daarna nog een drankje doen!’. Tijdens het werken kom je alleen maar toeristen tegen die van hun vakantie genieten, heerlijk! Na een lange maar voldane dienst schuif je bij je collega’s aan bij de sluitborrel. Jullie gaan nog even gezellig de kroeg in of sluiten af met een kampvuur op het strand. Op naar het volgende avontuur! Wil jij ook zo je vakantie doorbrengen, genieten van het eiland leven en geld verdienen? Solliciteer dan als weekend en/ of vakantiekracht op Terschelling. Er zijn ook fulltime mogelijkheden. Aparthotel Boschrijck of Hotel Schylge.  

Bekijk vacature